jó helyen vagy:

HA
folyamatosan tanulsz, fejlődsz
HA
nem érzed a siker hiányát
HA
mindened megvan és mindenből legjobbat kapod
HA
csak RAJTAD MÚLIK, MENNYIT KERESEL
HA
nem feketén dolgozol

Felesleges tovább görgetni ha a Te munkahelyeden vagy hivatásodban ezek megtalálhatóak,
vagy éppen rendben vannak, mert akkor maradj ott!

Miért kötnél kompromisszumot?

Képzés, fejlődés

„Az első lépés pontosan a másodikig nehéz.”

Több mint 10 évnyi tapasztalatot összegyűjtve álmodtuk meg a TOP3-as modelt, aminek célja, hogy a gyakorlatban megszerzett tudást – az összesen lassan 10.000 sikeres ingatlan értékesítést számláló kompetenciát – átadjuk, de úgy, hogy ne csak megismerd, hanem használd és élvezd a szakma rejtelmeit. Senkit sem hagyunk magára, Mindenkit megtanítunk a biztonságos, gyors és tervezhető eredményes értékesítésre. Ha teljesen új vagy ezen a területen, ne ijedj meg, hiszen a tények tényleg makacsok: minden új Kollégánk maximum 1,5 hónapon belül elad, minden új Kollégánk a harmadik hónap végére minimum 5 eladáson túl van.

Siker

„Persze, hogy különbözünk, de attól még ugyanúgy célba érünk! Neked is sikerülhet!”

Nálunk nincsenek lyukas hónapok, hiába vagyunk egyre többen, továbbra is az a célunk, hogy Minden Kollégánk eladjon. A tények makacsok: álszerénység nélkül állítható, nálunk Mindenki mosolyog. Mégpedig a felfele görbülő száj az elégedettség alappillérre. De inkább kérdezz meg bárkit a csapatból, ne mi “fényezzük” magunkat.

infrastruktúra, marketing

Dolgozhatsz máshol, de itt is. Te döntesz.

„Mi határozzuk meg a sorsunkat, a döntéseinkkel és a cselekedeteinkkel.”

– Nora Roberts –

A TOP3 életében kiemelt fontossággal bír, hogy olyan feltételek mellett dolgozz, ami minden eszközt, lehetőséget biztosít, és ezeket is a lehetőség szerinti legmagasabb minőségben. Gyere bátran, és nézz körül nálunk.
Az innovatív szót nemcsak tankönyvből ismerjük, hanem alkalmazzuk is marketing eszközeink során, de figyelünk az alapvető dolgokra is, mint például a hirdetések kiemelése – minden szakmailag indokolt ingatlan az első 10 között található az ismert hirdetési oldalon.

Bevétel

„Nem a pénz a legfontosabb, de jó ha van.”

Rég megtanultuk: akkor kapjuk a legtöbbet, ha a lehető legjobb feltételeket kínáljuk. A jogilag is tiszta munkaviszonyon, a rendkívül magas alapjutalékon túl egyedálló prémium rendszerünknek köszönhetően negyedévente valóban extra bevételekre tehetsz szert.

Munkaviszony

Miért ne lehetne arcod is?

Nem kell túlragozni, nálunk Mindenki tiszta, rendezett munkaviszonyban dolgozik, valaki alkalmazottként, van aki vállalkozóként. Nekünk is fontos,
hogy nyugodtan tudj neki indulni a napi feladatoknak, nincs szükség kiskapukra, nem helytálló szerződésekre, versenytilalomra.